-12% !! ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ PUNCHING ΤΗΣ TRUMPF

 

Χωρίς τίτλο

ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ PUNCHING ΤΗΣ TRUMPF

Τεχνογνωσία για κάθε εφαρμογή.

Στο Gerlingen, μερικά χιλιόμετρα από την έδρα της TRUMPF, οι εργαζόμενοί της παράγουν τα εργαλεία punching που χρησιμοποιούνται στα μηχανήματα TruPunch και TruMatic σε όλο τον κόσμο. Εκεί, οι ειδικοί παρακολουθούν, επιβλέπουν και ελέγχουν κάθε βήμα, από τις τεχνικές συμβουλές, στην ανάπτυξη του προϊόντος, στην παραγωγή έως και την αποστολή. Η Trumpf χρησιμοποιεί σύγχρονα συστήματα CAD και μεθόδους παραγωγής για να κατασκευάσει υψηλής ακρίβειας προϊόντα, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες της θα παραλάβουν εργαλεία της καλύτερης δυνατής ποιότητας στον συντομότερο χρόνο!

Πλεονεκτήματα:

-Η TRUMPF προσφέρει την κατάλληλη λύση για κάθε εφαρμογή διάτρησης και διαμόρφωσης, με το μεγαλύτερο εύρος προϊόντων στην αγορά,

-Υψηλή διαθεσιμότητα και οι γρηγορότεροι χρόνοι παράδοσης στην αγορά, λόγω της γρήγορης παραγωγής και του μεγάλου στοκ προσανατολισμένο στις ανάγκες των πελατών,

-Εξατομικευμένη παροχή συμβουλών και παραγωγή ειδικών εργαλείων για κάθε προδιαγραφή,

-Υψηλή ποιότητα εργαλείων και προϊόντων,

-Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, όπως Tool Data Import, εγγυώνται την ιδανική ενσωμάτωση των εργαλείων και του λογισμικού στο μηχάνημα.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι από 01/02/2017, οι τιμές όλων των εργαλείων punching της TRUMPF μειώνονται έως 12% για όλους τους πελάτες στην Ελλάδα!

 

Flyer_TechDay_PUNCHING_Price Reduction.PDF