Εταιρία

 

Η Big Blue Tools:

Με ιδιαίτερη τιμή σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας BIG BLUE TOOLS, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των ελασματουργικών μηχανημάτων και τεχνολογιών laser της TRUMPF στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η TRUMPF απασχολεί 10.000 εργαζόμενους και με ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια Ευρώ κατέχει αδιαμφισβήτητα μια αρχηγική θέση στον παγκόσμιο χώρο της κατεργασίας της λαμαρίνας και είναι ευρύτατα γνωστή για:

 • Την πρωτοποριακή της τεχνολογία (πάνω από 250 εκατομμύρια Ευρώ δαπανήθηκαν για R&D το 2013 – μόνο στην BLECH 2014 παρουσιάστηκαν επτά σημαντικές καινοτομίες)
 • Την πρωτεύουσα θέση της στην κατασκευή πηγών laser (Επτά είδη πηγών, CO2, Fiber, Coaxial, Disc κλπ. που ανταποκρίνονται αντίστοιχα σε κατεργασίες κοπής, χάραξης, συγκόλλησης επίστρωσης κλπ.)
 • Τον τεράστιο πληθυσμό πηγών στην αγορά (πάνω από 15.000 εγκατεστημένες ανά τον κόσμο)
 • Την παραγωγικότητα την ευελιξία και την αξιοπιστία των μηχανημάτων της που παρέχουν στους πελάτες της ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι σε αυτούς του ανταγωνισμού.
 • Την απαράμιλλη σχέση αξίας και κόστους (χωρίς να είναι φθηνή η TRUMPF ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε βαλάντιο ή προϋπολογισμό που λαμβάνει υπ’ όψη του την σχέση κόστος – όφελος)

H BIG BLUE TOOLS αποτελεί την αδιατάρακτη συνέχεια της από το 2001, επιτυχημένης παρουσίας της εταιρείας Ergotools στο χώρο και η σύστασή της έγινε με μοναδικό γνώμονα

την απόλυτη εστίαση σε θέματα γνώσης του προϊόντος, συμβουλευτικής παραγωγικών

εφαρμογών και απόλυτης υποστήριξης και λοιπών υπηρεσιών μετά την πώληση στον τομέα κατεργασίας της λαμαρίνας.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα μηχανήματα της εταιρείας μας απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις με προϊόντα και ανθρώπους που απαιτούν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και παραγωγικότητας και είναι:

 • Στράντζες, Ευέλικτα κέντρα Λυγισμού, Πανελομηχανές
 • Διατρητικά μηχανήματα (Punching)
 • Laser κοπής 2D CO2 και Fiber
 • Πολυμηχανήματα διάτρησης και κοπής με laser
 • 3D laser κέντρα κοπής και συγκόλλησης
 • Κέντρα συγκόλλησης laser
 • Μηχανήματα χάραξης και μαρκαρίσματος

Τα μηχανήματά μας προσφέρουν ευελιξία στο εύρος των εφαρμογών, καθώς καθένα από αυτά προσφέρει πολυάριθμες πρακτικές δυνατότητες. Η ανεπτυγμένη τεχνολογία και ο εξελιγμένος εξοπλισμός που προσφέρει η TRUMPF έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ευελιξία, παραγωγικότητα και φυσικά τη βέλτιστη ποιότητα!

OI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η BIG BLUE TOOLS σε συνδυασμό με την μηχανολογική υπεροχή της Trumpf, παρέχει αντίστοιχου υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Για τα μηχανήματα των πελατών μας παρέχουμε ολοκληρωμένο service, ανταλλακτικά και εργαλεία με άμεση ανταπόκριση. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι με εμπειρία 12 χρόνων στην επισκευή, καθώς και τις εφαρμογές των μηχανημάτων μας και η άμεση προσωπική μας σχέση επιτυγχάνει την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Με προϊόντα αιχμής και υπηρεσίες της υψηλότερης ποιότητας συνεχώς συμβάλουμε εμπράκτως στην παραγωγικότητα της επιχείρησής σας όπου και να συμμετέχει στον τομέα της κοπής διαμόρφωσης και χάραξης λαμαρίνας.